Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Tyveri af nummerplader

På Galgebakken blev en Suzuki Swift to nummerplader mindre, efter de mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen blev stjålet.

Nummerpladerne er: BT 41750.

Indbrud på skole

En 10. klasse på en skole på H C Ørsteds Vej, har mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen fået stjålet en computer. Indbruddet skete via en knust rude, hvorefter indbrudstyven har kunne række hånden ind og få aflåst døren.

Der er ingen værdifastsættelse.

Tyveri for 10.000 kroner

En adresse på Liselund i Skive har fået stjålet værdier for 10.000 kroner. Tyveriet fandt sted mellem onsdag aften og torsdag morgen, hvor der fra baghaven af ejendommen blev stjålet en Weber gasgrill samt en Morsø pizza grill ovn i støbjern.

Færdselsuheld

Igår eftermiddag fandt et sammenstød sted mellem to bilister på Ågade. Anmeldsen gik på, at den ene af de to bilister stadigvæk sad inde i bilen efter sammenstødet, men ved politiets ankomst kunne de hurtigt konstatere, at der ingen alvorlig tilskadekomst var sket.

De to bilister er hhv. 20 år fra Spøttrup og 66 år fra Højslev.

Voldssag uden samarbejde

Politiet i Skive blev igår kaldt ud til en sag på Vestervænget. Involveret i sagen var en 41-årig mand samt en kvinde, hvis alder er ukendt. Parret havde i forbindelse med uenigheder blandt andet omkring en jakke og en hund, været oppe og toppes. Ved politiets ankomst kunne de konstatere, at kvinden bar præg af slag i ansigtet og blev sendt til Viborg sygehus.

Der blev dog ingen anmeldelse ud af besøget, da hverken manden eller kvinden ville samarbejde med politiet, eller fortælle hvad der præcist var sket.

Politiet opfordrede kvinden til at komme op på politistationen i dag.

(Visited 139 times, 1 visits today)
DEL