Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Sigtet for affaldsbekendtgørelsen

Mandag morgen kom en tyk røg over landevejen ved Håsum, efter en 60-årig borger afbrændte indbo af. Afbrændingen skete kort før klokken 09.00, hvor materialer fra et dødsbo i form af døre, senge, møbler og andet blev smidt på bålet.

Røgen og asken blev dog hurtigt til gene for nærliggende naboer, hvilket endte ud i at politiet måtte komme på visit. Grundet borgerens manglende tilladdelse blev han sigtet for overtrædelse af affaldsbekendtgørelsen, hvilket førte til en bøde.

Kvinde satte efter tyv

Ved Rema1000 på Brårupvej i Skive blev en tyv næsten taget ved fersk gerning. Mandag eftermiddag klokken 14.00 stod en 57-årig kvinde fra Skive ved skuret med indkøbsvogne, og lagde pludselig mærke til en hånd på vej ned i hendes venstre jakkelomme.

I en mindre panik gjorde kvinden anskrig, hvilket førte til at tyven hurtigt løb derfra – med kvindens pung. Til trods for at kvinden satte efter, forsvandt tyven mellem blokkene ved Egerisvej og Gammelgårdsvej.

Pungen indeholdte diverse personlige kort, bl.a. dankort og sygesikringskort.

Tyven, som var en kvinde, beskrives mørk i huden, 160-165 centimeter høj og almindelig af bygning. Politiet oplyser at der er videoovervågning på pladsen hvor hændelsen skete, som de ud fra vil kunne efterforske videre i sagen.

(Visited 59 times, 1 visits today)
DEL