Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Skænderi over hund

En 23-årig kvinde fra Skive, hvis hund hun havde overdraget til en 49-årig kvinde fra Durup, er blevet anmeldt efter at have truet den nye ejer.

Den 23-årige kvinde havde givet hunden væk fordi hun ikke kunne styre den, men fortrød senere sin beslutning. Derfor ringede kvinden den nye ejer op og forlangte at få hunden tilbage.

Dette havde den 49-årige kvinde dog ingen interesse i, hvilket gjorde, at den 23-årige kvinde truede hende og fortalte, at hun ville sende nogen over efter hunden.

Grundet den 49-åriges utryghed, kontaktede hun politiet. Hunden er pt. stadigvæk i Durup hos den 49-årige kvinde oplyser lokalpolitiet i Skive.

Kom hjem til fremmed mand

En 24-årig kvinde kom i går aftes hjem til bopæl og fik sig en overraskelse.
Overraskelsen var at finde på hendes sofa hvor en fremmed, fuld mand, lå og sov.

Politiet nåede dog aldrig til selv at tage sig af den fremmede mand, da en nabo inden da allerede havde smidt ham ud af bopælen.

Tyveri fra lejlighed

Politiet oplyser at en mand har fået stjålet en større portion af sin medicin. Det drejer sig om pillerne Sertralin, der blandt andet bruges mod ADHD, angst og depression. Hændelsen skete 28. februar mellem 15.00-20.30. I alt blev 45. stk. stjålet.

Teknisk efterforskning førte til indbrudstyv

Spisestedet i Kåstrup havde tilbage i december 2017 indbrud, hvor de fik stjålet for 12.000 kroner i værdier. Indbrudstyven havde den gang sparket en rude ind, hvorefter han havde haft adgang til bygningen.

Teknisk efterforskning har dog nu givet pote efter politiet har kunne konstatere, at der er tale om en 38-årig mand som stod bag indbruddet. Manden, som er fra Mors, erkender indbruddet, og sidder i øjeblikket inde for en anden lignende sag.

(Visited 92 times, 1 visits today)
DEL