Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Bedrageri på Motel Skive

Motel Skive er blevet udsat for bedrageri efter en besøgende valgte ikke at betale for hele sit ophold. Oprindeligt var bookingen bestilt fra 7. til 8. april, men manden valgte at overnatte der i yderligere 3 dage.

Manden forlod efterfølgende motellet, uden at betale for de sidste 3 dage, hvilket svarer til en værdi på 2.180 kroner.

Politiet håber på, at de via den elektroniske booking kan finde frem til manden.

Generende kørsel i midtby

Politiet fik i går en anmeldelse på, at en bilist kørte generende rundt i Skive midtby. Anmeldelsen kom ind klokken 16.00, hvor politiet samtidig fik registreringsnummeret på bilen.

Det endte dog med, at en patrulje, som ikke havde kendskab til registreringsnummeret, to timer senere tilfældigvis endte med at køre bag bilen. Den 18-årige bilist blev stoppet på Torvegade, hvor han blev sigtet for unødig røg og støj.

Problemer ved Brårup Skole

En større gruppe var i går mødt op i området ved Brårup Skole. Klokken 22.10 ankom tre biler, i alt 20 personer. Politiet oplyser, at flere af grupperne var kommet oppe og toppes, formegentlig grundet en pige.

Meget andet fik politiet dog ikke ud af de mange fremmødte, hvoraf politiet ikke kunne gøre mere.

Blandt de mange personer, hvoraf en stor del var af anden etnisk herkomst, kunne politiet oplyse at der var en del kendinger af politiet iblandt.

(Visited 179 times, 1 visits today)
DEL