Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Indbrud i garage

Mellem mandag d. 23. og mandag d. 30. har der været indbrud i en staldbygning i Bybjerg. Ukendte gerningsmænd har opbrudt en hængelås til en rulleport, hvorfra de har fået adgang til bygningen. I alt blev der stjålet to travseler, ét hovedfag samt en sulky. I alt er værdien fastslået til 40.000 kroner.

Kørsel uden føreret

På Åstedvej blev en bilist i går stoppet sen eftermiddag. Den 49-årige mand fra Durup førte en varebil, trods for ikke at have generhvervet sin føreret. Manden blev efterfølgende sigtet.

Kæmpe narkoaktion i Skive

Lokalpolitiet i Skive holdt i går kæmpe narko aktion i Skive midtby, der førte til mange sigtelser.

Aktionen startede på Sallinggade klokken 12.00, hvor politiet ankom til en matrikel hvor en beboer havde lejet sig ind. I boligen sad den 33-årige lejer med en 31-årig gæst, hvor de i alt fandt 60 gram pot, 27 gram hash samt 2 gram hash på gæsten.

For at det ikke skulle være nok, ankom endnu en gæst mens politiet var til stede, med 2 gram hash på sig.

For at være på den sikre side valgte politiet efterfølgende, at ransage den 33-årige lejers egen bolig. Her fandt de 5 gram amfetamin. Alle tre blev sigtet for loven om euforiserende stoffer.

Aktionen fortsatte i Skive midtby klokken 13.00, hvor politiet var efter en 26-årig ung mand. Ved ankomsten til boligen blev de truffet af en 23-årig ven til den 26-årige. Politiet valgte at vente i boligen på den 26-årige, hvilket gav pote, da han kort efter ankom – med en joint i munden. Udover jointen, som hurtigt blev konfiskeret, fandt politiet også 11 gram kokain, 101 gram hash, 18 gram pot samt et halvt gram amfetamin.

I form af en deja vu fra tidligere ransagning, dukkede endnu en kammerat op på boligen midt i det hele, som havde 1,67 gram hash på sig.

Den 26-årige samt sidst ankommende kammerat, hvis alder er ukendt, blev begge sigtet for loven om euforiserende stoffer. Den 23-årige unge mand havde intet på sig ved politiets ankomst og blev deraf ikke sigtet.

Sidst sluttede aktionen af på Østergade klokken 14.30, hvor politiet havde fået et tip. I boligen, hvor en 23-årig ung mand boede, fandt politiet anebolske steroider, 15 ampuller samt 65 tabletter. Også denne unge mand blev sigtet for loven om euforiserende stoffer.

(Visited 206 times, 1 visits today)
DEL