Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Graffiti hærværk

En beboer på Islandsvej vågnede natten til tirsdag for at finde, at personens bolig var blevet udsat for hærværk. På boligen var der skrevet ordet ‘heroin’ med rød spraymaling. Den 74-årige beboer har en mistanke om, hvem der står bag.

Spirituskørsel

På Brårupvej klokken 16.18 blev en bilist i går standset. Den 49-årige fører blev stoppet i sin VW Pasat og blæste alkometertesten til 0,65, hvorefter han blev anholdt og indbragt.

Indbrudstyv taget på fersk gerning

Mandag klokken 17.40 blev en 74-årig kvinde udsat for tyveri, mens hun var i sin lejlighed. Kvinden formåede dog at få kontakt til politiet, som hurtigt var på stedet. Idet indbrudstyven forlod stedet var politiet nået frem til at tage imod hende. Indbrudstyven havde stjålet et sort armbånd af ukendt mærke og værdi, og blev derefter anholdt og sigtet.

Kanonslag ved Dalgas Torv

Politiet fik 02.39 en anmeldelse om, at et kanonslag var blevet affyret ved Dalgas Torv. Ved deres ankomst kunne de konstatere, at Basaren havde fået sine ruder sprængt ud som følge af kanonslaget.

(Visited 96 times, 1 visits today)
DEL