Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Stjålet taske med stor værdi

En 31-årig mand mistede inden for en kort tidsperiode en større værdi, efter hans barnevognstaske blev stjålet.

Manden var i Søndercenteret og havde medbragt sin barnevognstaske, som mellem 15.30 og 16.15 blev stjålet. Tasken indeholdt babytøj til en værdi af 8.500 kroner samt flere mobiltelefoner. I alt løber den samlede værdi op i 12.536 kroner.

Spyttede på bil

En endnu ikke identificeret mand var i torsdags uenig med en parkeret bil, som holdt på en afmærket p-plads. Manden mente at den holdt ulovligt og valgte deraf at spytte på den tre gange. Politiet fik efterfølgende et godt signalement af manden, som forventer at give ham et besøg senere i dag og give ham en bøde.

Tyveri på landejendom

En landejendom på Viborgvej i Højslev er blevet udsat for indbrud mellem 1. januar og 25. januar. Villaen som i tidsperioden stod ulåst, fik stjålet 5.000 kroner i en kuvert, et dankort samt flere smykker. Dankortet er efterfølgende blevet brugt til, at købe for i Elgiganten og T-hansen via nettet for 22.000 kroner.

Forsøgte at stjæle fra tøjcontainer

En 48-årig mand anmeldte til politiet, at han havde set et forsøg på at stjæle fra en tøjcontainer. Ved containeren som ligger ved Spar Købmanden på Rosenbakken, kørte en Mercedes Sprinter kassevogn op til containeren hvorefter bilisten forsøgte at tage tøj derfra. Anmelderen reagerede hurtigt og tog et billede af både manden og bilen, som hurtigt kørte derfra igen.

Overrasket indbrudstyv

En indbrudstyv forsøgte at begå tyveri i en villa på Vesterled. Indbrudstyven ødelagde en 40×40 rude til kælderen som han brugte til at få adgang til villaen med. Han gik derefter op i stueetagen, hvor indehaveren af huset stod. Ligeså hurtigt som han kom ind, forsvandt indbrudstyven igen.

Der er tale om en yngre mand. Der er intet signalement.

(Visited 52 times, 1 visits today)
DEL