Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Indbrud på skole

Brårup Skole er mellem tirsdag aften og onsdag morgen blevet udsat for indbrud. På skolen blev en rude ind til lærerværelset knust, hvorfra der blev stjålet 3 iPads.

De bliver dog ikke særligt brugbare for indbrudstyven, da alle iPads er udstyret med en administratorkode, hvilket gør dem ubrugelige uden for skolens område.

Indbrud på landejendom

På Viborgvej har der mellem 25. marts og 4. februar været indbrud på en landejendom. Via en terrasedør, hvor ruden blev knust, har indbrudstyven kunne befærde sig. Fra ejendommen blev der stjålet komponenter til et solcelleanlæg, en tørretumbler samt en vaskemaskine.

Der er ingen værdifastsættelse.

Politiet konfiskerede bil

I går formiddag blev en Peugeot 306 stoppet på Sdr Blvd i Skive. Patruljen der var ude og køre lagde mærke til bilisten, og genkendte den 22-årige mand som førte bilen.

Den unge mand er før blevet stoppet af politiet, hvilket endte ud i at bilen blev konfiskeret efter for mange sager om kørsel i frakendingstiden.

(Visited 111 times, 1 visits today)
DEL