Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Tyveri fra marker

Bigballer til en værdi af 23.000 kroner er blevet stjålet fra to marker i Højslev. Tyveriet er sket mellem 9. og 11. april, hvor 22 er blevet stjålet fra en mark på Hejlsskovvej samt yderligere 24 fra en mark ved Skive Flyveplads.

Tre biler i færdselsuheld

Torsdag eftermiddag klokken 15.06 på Viborgvej var hele tre biler i sammenstød. Ifølge politiet kom en hvid Renault kørende i vestlig retning, og skiftede over i modsat kørebane af ukendte årsager. Her påkørte den 65-årige bilist en 49-årig mand, som kom kørende i en Volvo. Udover Volvo’en gik det også ud over en hvid Dacia, førende af en 36-årig kvinde.

Heldigvis kom ingen til skade. Falck var dog ude for at befri en af bilerne.

Motorcyklist påkørt

Igen på Viborgvej var der i går færdselsuheld. Denne gang klokken 11.55, blev en motorcyklist påkørt. En 27-årig kvinde kom kørende i en sort Audi A4 i vestlig retning. Kvinden kørte over i modsat kørebane og påkørte en 19-årig ung mand på sin sorte Yamaha motorcykel. Manden blev efterfølgende tilset af en ambulance, som efterfølgende kørte ham hjem.

Da manden oplevede smerter i sit knæ senere på dagen tog han på Viborg sygehus. Politiet oplyser intet om hvad resultater heraf var.

(Visited 184 times, 1 visits today)
DEL