Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Efterlyst pige fra Nordjylland fundet i Skive

En 15-årig pige som har været efterlyst siden i søndags er blevet fundet i god behold. Pigen havde forladt en efterskole ved Aabybro, og da man ikke kunne opspore hende valgte politiet i Nordjylland at efterlyse hende.

Pigen blev i går fundet på en adresse i Skive og politiet samt familie er blevet underrettet.

Butikstyveri ved Q8

Politiet fik igår en anmeldelse klokken 08.25 fra Q8 på Sdr. Blvd. Anmeldelsen går på, at en mand ankom til forretningen i en sort personbil. Inde i forretningen tog personen en flaske olie og puttede under trøjen, hvorefter han forlod butikken. Politiet har oprettet en butikstyveri sag og vil arbejde ud fra videoovervågningen.

Butikstyveri ved Normal

Endnu et butikstyveri fandt sted i Normal i gågaden i Skive klokken 09.41. Gerningsmanden blev pågrebet i færd med at stjæle fra forretningen, og valgte deraf at undløbe fra stedet. Politiet oplyser, at de ud fra videoovervågningen kan genkende manden som i forvejen er en kending af politiet.

Tyveri af strøm

En 57-årig kvinde anmeldte igår, at hun havde modtaget to el-regninger fra en adresse som hun flyttede fra i 2017. Det er politiets formodning, at der er tale om tyveri af strøm fra adressen, som ligger på Viborgvej i Skive.

Tyveri fra lejlighed

En lejlighed på Dalgas Alle har været udsat for indbrud. Hændelsen er sket mellem 18. og 19. april, hvorfra der er stjålet smykker og kontanter. Politiet ved endnu ikke hvordan indbrustyven er kommet ind, men undersøger stadigvæk sagen.

Truet via SMS

En 40-årig kvinde anmeldte igår, at hun var blevet truet via SMS. I SMS’erne stod der blandt andet, at hun skulle holde sig væk fra en navngiven kvinde samt at hun var en ‘møgkælling’. Politiet oplyser desuden, at de har haft lignende sager i år.

Skænderi mellem datter og mor

Kort før midnat igår fik politiet en anmeldelse fra en kvinde, som havde været oppe og toppes med sin mor. Sagen går på, at moderen bor sammen med datteren hvorpå de var kommet oppe og skændes. Ifølge datteren havde moderen udøvet vold ved blandt andet at have revet hende i håret og banket hende ind i en væg.

»Hårmanden« har fået bøde

En 48-årig mand, bedre kendt som ‘Hårmanden’, har efter flere sager nu fået en bøde. Det drejer sig om to tilfælde, hvor han blandt andet havde taget fat rundt om en 18-årig pige og pillet hende i håret.

Politiet oplyser ikke hvor meget bøden lyder på.

Du kan læse mere om forholdene ved at trykke her.

(Visited 220 times, 1 visits today)
DEL