Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Databedrageri

På Arvikavej har en hændelse helt tilbage fra marts måned af set dagens lys. En 24-årig mand havde på sin adresse haft en 29-årig mand, som i forvejen er en kending af politiet, boende i 7 måneder. Grundet uenigheder blev den 29-årige mand smidt ud af boligen.

Nu kan den 24-årige mand konstatere, at den 29-årige har optaget to lån i Basis Bank samt et i Avatar Finanical Group, for i alt 12.000 kroner. Politiet formoder, at han har afluret udlejerens nemID.

Politiet undersøger nu sagen.

Hærværk på skole

Ved Thise Skole på Thise Kirkevej blev et værksted opbrudt mellem den 9. og 10. maj. Hængelåsen blev slået i stykker, hvorefter indbrudstyvene har stjålet terpentin som de efterfølgende hældte ud over en barnecykel, som blev brændt af på en parkeringsplads. Udover cyklen blev også et møbel brændt af.

Gruppe af kendinge bortvist

Onsdag d. 9. var en gruppe af mennesker, alle kendinge af politiet, bortvist fra anlægget. Hændelsen fandt sted klokken 22.19, hvor fire personer på hhv. 57, 50, 34, og 19 år befandt sig på anlægget hvor de larmede og skabte uro. Alle blev ved politiets ankomst bortvist men ikke sigtet.

Mulig voldssag ved John Bull Pub

Klokken 03.10 i nat skulle en 45-årig mand fra Skive have en noget uhensigtsmæssig adfærd på John Bull Pub, idet han endte med at blive smidt ud. Ved politiets ankomst lå manden på fortovet og havde et mindre slag i baghovedet.

Grundet mandens meget beruset tilstand havde politiet ikke mulighed for at afhøre manden, og han har i stedet fået muligheden for at møde op på politigården, vil han gerne afgive forklaring.

(Visited 147 times, 1 visits today)
DEL