Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Påkørte kvinde – nu er gerningsmand fundet

Sidste uge fredag blev en kvinde påkørt på p-pladsen på Østergade. Påkørslen fandt sted ved biblioteket, hvor gerningsmanden forlod stedet efter at have påkørt kvinden. Efter politiet har været rundt og snakket med forskellige borgere, valgte den 21-årige unge mand selv, at henvende sig til politiet, som efterfølgende blev sigtet.

Brand i garage

En brand brød i går ud i en garage i Højslev. Hændelsen fandt sted 09.45, efter en mand havde sat en varmelampe på højt blus hen over en papkasse fyldt med kyllinger.

Desværre var lampen så varm, at der gik ild i papkassen, som efterfølgende spredte sig rundt i garagen. Branden nåede ikke at sprede sig til huset, men kyllingerne måtte desværre lade livet.

Håndtaske stjålet

I Rema1000 på Holstebrovej blev en håndtaske i går stjålet fra en ansat i butikken. Der er tale om en håndtaske, som stod på en hylde ved kassebåndet. I tasken var 800 kroner i kontanter, samt flere personlige ejendele. Tasken blev senere fundet af en lille pige på Bakkedraget, som afleverede tasken tilbage.

Ejeren kunne konstatere, at de 800 kroner allerede var væk og politiet vil nu undersøge sagen ud fra videoovervågningen.

Færdselsuheld uden personskade

Et mindre færdselsuheld fandt sted i går sen eftermiddag på Viborgvej. En 27-årig kvinde fra Roslev var kørende bag en 56-årig mand fra Thisted, da manden bremsede op idet en forankørende bilist skulle foretage et sving. Kvinden, som overså manden bremse, ramte derfor ind i hans bil. Heldigvis forekom der ingen personskade og kun mindre, materielle skader.

Hasarderet kørsel

Hele tre anmeldelser kom i går ind omkring hasarderet kørsel i Skive og omegn, på blandt andet Viborgvej og Brovej. Anmeldelserne gik blandt andet på biler der kørte ræs samt, ifølge vidner, “larmede lige lovlig meget”.

Problemet for politiet er dog, at der ingen dokumentation er af tilfældene, hvoraf politiet intet kan gøre.

Ser du selv en bilist der umiddelbart er en tand for fartglad, opfordres det til, at du optager hændelsen.

Påvirket bilist

Klokken 22.30 blev en bilist standset på Strandvejen ved Strandtangen. Der er tale om en sort BMW 635 cabriolet, som blev ført af en 25-årig kending af politiet med tilknytning til Skive. Manden blev narkometertestet og testet positiv for amfetamin. Manden, som nægtede forholdet, blev sigtet.

Politiet oplyser desuden, at manden før har været involveret i andre færdselslovovertrædelser.

(Visited 92 times, 1 visits today)
DEL