Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Brand i fyrrum

Mandag formiddag opstod en brand i et fyrrum på Breumvej. Trods for politiet ikke kan konstatere brandårsagen, er årsagen formegentlig grundet fyret i rummet. Heldigvis var der brændvæg mellem det tilhørende værksted og fyrrummet og branden kunne derfor ikke sprede sig.

iPhone-tyverier på Skive Festival

Hele fem anmeldelser er kommet lokalpolitiet i Skive forbi, som omhandler tyveri af iPhones på Skive Festival. Tilfældene er sket mellem fredag og søndag. I et enkelt tilfælde var der dog, heldigvis, tale om en tabt telefon, som senere blev fundet i hittegods.

Der opfordres til, at man har sin telefon i et aflukket, separat rum i en taske eller lignende, og ikke løst i sin lomme.

Beruset kvinde

En kvinde fra Bedsted i Thy fik sig en tår for meget igår formiddags. Den 64-årige kvinde var på Højslev Kro og var til gene for både ansatte og andre gæster, efter at have drukket sig til en meget beruset tilstand. Kvinden blev af politiet kørt til Holstebro for at sove den af.

Aggressiv ko aflivet

Igår eftermiddag er en aggressiv ko blevet aflivet, efter den havde forladt sin indhegning. Det var klokken 14.25 på Præstevejen ved Rønbjerg, at den gale ko befandt sig. Politiet fik fat i gårdejerens kone hvor koen hørte til, som fortalte at den enten skulle indfanges eller aflives. Da det ikke virkede muligt at få indfanget den aggressive ko, endte det ud i, at koen klokken 17.34 blev skudt.

(Visited 198 times, 1 visits today)
DEL