Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Færdselsuheld i Fly

Et mindre færdselsuheld fandt sted på Solgårdsvej i Fly, syd for Skive. Uheldet fandt sted i går klokken 18.20, hvor en 60-årig mand fra Skive kom kørende i sydgående retning. Grundet glat føre mistede manden herredømmet over bilen og gled ud i rabatten, hvor han påkørte et vejtræ. Manden tog ingen skade, men træet led et knæk der gjorde, at Falck var nødsaget til at skære træet ned da det hang ud over vejen.

Bedrageri via Facebook

En 45-årig kvinde fra Højslev fandt på en Facebook salgsside, en Gucci t-shirt til salg for 1.360 kroner. Efter at have overført pengene via Mobilepay til sælgeren, modtog hun et billede af et GSL tracking-nummer. Det viste sig at nummeret var forfalsket, og hun modtog aldrig sin t-shirt.

Mand stoppet for spirituskørsel – endte med flere sigtelser

På Engvej i går kort efter klokken 17.00 blev en 28-årig mand fra Nykøbing stoppet i sin Suzuki Swift. Manden blev alkometertestet, og pustede til op over det tilladte. Manden blev efterfølgende sigtet, anholdt, indbragt på stationen, fik taget blodprøve og derefter løsladt igen.

Dog var der mere at finde under hele seancen, da politiet kunne konstatere at manden udover at have kørt påvirket, også kørte bilen i frakendingstiden, hvilket han blev sigtet for. Yderligere, var bilen heller ikke hans, men hans fars bil. Politiet rettede henvendelse til mandens far efterfølgende som kunne fortælle, at han ikke kendte til det og at han ikke havde udlånt sin bil til sønnike. Manden blev deraf også sigtet for brugstyveri.

(Visited 51 times, 1 visits today)
DEL