Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Indbrud i kolonihavehus

Der har mellem fredag 12.00 og lørdag 12.00 været indbrud i et kolonihavehus i Skive. Indgang skete via en aflistet rude i en garagedør hvorefter indbrudstyve har færdes i hele huset. Der er blandt andet blevet stjålet en brændeovn og 10-12 styk lammeskind. Der er ingen værdifastsættelse.

Færdselsuheld ved handelsskolen

Et solouheld fandt i går sted klokken 11.28 på Arvikavej, ved krydset ude foran handelsskolen. En 21-årig mand fra Nykøbing og to andre var i bilen, politiet kan dog ikke bekræfte hvem der førte den. Politiets vurdering af sagen er at føreren af bilen har kørt med for høj hastighed, hvorefter han har mistet herredømmet og skrider deraf 40 meter sidelæns ind i et vejtræ. Vurderingen går på de bremsespor som var på ulykkestedet og at der umiddelbart ikke var tegn på at der var glat på vejene. Den 21-årige blev efterfølgende kørt til Viborg skadestue. Der er ingen meldinger om kritiske personskader.

Bedrageri ved byttehandel

En 51-årig kvinde fra Balling er blevet snydt af en 25-årig mand fra Broager ved en byttehandel. Kvinden ville bytte sin BMW 520i med en værdi på 30.000 kroner, med mandens Audi A4 årgang 1999, til en værdi af 35.000 kroner. Kvinden fandt dog ud af efter byttehandelen var foretaget, at bilens årgang var 1996 og derfor kun har en værdi på 13.000 kroner. Manden er deraf sigtet for bedrageri.

(Visited 65 times, 1 visits today)
DEL