Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Magre heste

Politiet modtog igår tidlig morgen en anmeldelse om et par heste i Højslev. Politiet kunne ved deres ankomst konstatere, at der på grunden var to  meget magre fuldblodsheste.

Politiet tog billeder af hestene efter at have fået fat i ejeren, som nu skal vurderes af en dyrlæge.

Truet på livet

En 14-årig dreng fra Højslevs-området har taget til politiet, efter han via SMS er blevet truet på livet. SMSerne tikkede ind d. 6. marts mellem 18.00-20.00. Politiet har en formodning om hvem der står bag de truende SMSer og fortæller, at de tager sagen meget seriøs.

Forsøgte at skubbe kegler i åen

Lidt før klokken 05.00 fik politet en anmeldese om, at 3-4 unge mennesker forsøgte at skubbe keglerne ud i åen, som i øjeblikket står på Sdr Blvd efter 15 meter rækværk er røget i åen efter at være blevet påkørt.

Heldigvis stod keglerne stadig fast ved politiets ankomst, og der var ingen tegn på de unge mennesker.

Tyveri for 3.000 kroner

En 46-årig mand har anmeldt et tyveri, efter der er blevet stjålet 3.000 kroner fra hans bopæl på Frederiksgade. Hændelsen skulle angiveligt være fundet sted den 28. feburuar.

Manden har henvist til mistanke om hvem der kunne have stjålet pengene. Politiet vil nu undersøge sagen videre ud fra oplysningerne.

(Visited 126 times, 1 visits today)
DEL