Politirapporten er udvalgte hændelser kort fortalt sket Skive og omegn. Politirapporten er separat fra Weekendrapporten og omhandler kun hverdagens hændelser.

Hærværk for 10.000 kroner

En sag om hærværk er anmeldt, hvor der ved Autohuset på Viborgvej mellem 29. december og 3. januar er ødelagt for 10.000 kroner. Det er gået ud over en grøn metallisk Peugeot 5008, som er blevet ridset og bulet.

Lastbil-firma anmeldt flere gange

Et lastbil-firma fra Thy er blevet anmeldt hele 4 gange uafhængige af hinanden. Seneste anmeldelse fandt sted i går klokken 10.34, hvor en lastbil kørte rundt med brugte dæk på sin lads. Lastbilen var dog så overfyldt, at det var ligefør dækkene ville falde ud over kanten og ned på vejen. Politiet i Skive oplyser at de i dag vil tage kontakt til firmaet.

Minilæsser stjålet fra Skive Museum

Et tyveri er fundet sted på Skive Museum, hvor en Weidemann minilæsser, uden nøgle, er blevet stjålet. Minilæsseren er rød og fra årgang ’06, samt har en værdi på 100.000 kroner. Ved du noget, bør du kontakte 114 med dine oplysninger.

Færdselsuheld på Horbovej

Et færdselsuheld fandt sted torsdag 16.08 på Hobrovej. En grå suzuki som kom kørende med 70 kilometer i timen overså to holdende biler foran og nåede ikke at bremse i tide, før han ramte ind i den bageste af de to. Heldigvis kom ingen til skade og der var kun materielle skader.

(Visited 52 times, 1 visits today)
DEL