Flere festivalgæster er i weekenden blevet udsat for tyveri, efter de valgte at bruge en pirattaxa til deres hjemtur.

Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Pirattaxi, som er en ikke-godkendt transportvirksomhed mod betaling, bruges hyppigt af festivalgæster for at spare på turen hjem. Dog ligger der også en hvis risiko i det, hvilket flere festivalgæster i Skive nu kan skrive under på.

Politiet har nemlig i weekenden modtager flere anmeldelser om snyd og bedrag fra folk, der har valgt at tage brug af pirattaxaer.

En af sagerne lyder blandt andet på, at en 24-årig mand klokken 05.00 valgte at få et lift af to fremmede mænd til sin bopæl i Viborg. Under turen blev manden tilbudt en joint, som han villigt tog imod. Først efter at have røget jointen blev manden truet og fik at vide, at han skulle betale for den. I bilen blev han tvunget til at udlevere sine hævekort, samt hans kontanter. Fra det ene hævekort blev der hævet i alt 12.000 kroner samt 5.000 kroner fra det andet. Da manden mere eller mindre var fanget i en kørende bil, havde han intet valg.

Manden kunne først efter at være blevet sat af på Læsøvej anmelde sagen til politiet.

Dette er dog kun en ud af flere anmeldelser, som politiet har modtaget. Flere har anmeldt, at deres dankort er blevet stjålet idet chaufføren af bilen har fulgt dem med ind i deres bopæl.

Politiet opfordrer til, at man altid bruger anerkendte taxaselskaber, da man ellers risikerer at betale meget mere for turen hjem.

(Visited 169 times, 1 visits today)
DEL