Med en ny app. fra Netto sætter koncernen nu 12.000 tons overskudsmad til salg. I Skive kan man også gøre brug af app’en.

App’en er med til at guide nedsatte madvarer, som nærmer sig sidste salgsdato.

App’en, som er lanceret i samarbejde med FødevareBanken, hedder Mad Skal Spises og kan hentes til både Android og iOS (iPhone). App’en er et nyt våben i Nettos ambition om at bekæmpe madspild i butikkerne.

Når man åbner app’en får man et overblik over, hvilke Netobutikker der ligger inde med gode og brugbare madvarer, som nærmer sig sidste salgsdato. Og her kan man som skibonit også være med, da Netto i Skive er en del af app’en.

Man vil i app’en kunne få se hvilke madvarer der er ved at nærme sig sidste salgsdato, samt hvilket pris den er blevet nedsat til.

Afhængig af dag og tid regner Netto med, at der løbende vil være mere end 250.000 nedsatte varer til rådighed landet over. Årligt svarer dette til mere end 12.000 ton madvarer.

Netto sørger for at hele tiden opdatere oversigten over de forskellige varer via dets interne system, hvor mange der er og hvilke butikker det gælder. Du kan altså derfor snild også bruge app’en på farten.

”Det er unikt, at man nu kan tjekke præcis hvor og hvornår, der er nedsatte madvarer til salg. Før har det været lidt mere tilfældigt, om man lige kunne finde en nedsat vare, der passede ind i dagens indkøb. Men med vores nye løsning kan man faktisk planlægge sine indkøb og vælge de nedsatte datovarer, man har brug for i de butikker, der er lige i nærheden.” siger Brian Seemann Broe.

Du kan hente app’en til android her samt til iOS (iPhone) her.

Du kan læses mere om Mad Skal Spises her.

/ritzau/

(Visited 146 times, 1 visits today)
DEL