Byrådet har tirsdag aften godkendt bedømmelsesudvalgets indstilling om at ansætte Jan Lund-Andersen, som direktør for Kultur- og Familieforvaltningen i Skive Kommune.

Jan Lund-Andersen, som kommer fra en stilling som børne- og familiedirektør i Jammerbugt på 7 år, er uddannet fra Statskundskab på Aarhus Universitet. Han har derudover erfaringer fra tidligere ansættelser, blandt andet som kommunaldirektør i Løgstør Kommune, samt stillinger i stat, amt og kommuner.

– Vi har haft et særdeles stærkt ansøgerfelt til denne stilling, hvilket jeg naturligvis
er meget tilfreds med, udtaler borgmester Peder Christian Kirkegaard.

– Det er en vigtig post og direktøren spiller en central rolle i forhold til
at sikre en fortsat effektiv drift og en god udvikling på de mange områder
som hører under direktøren. Jeg er sikker på at Jan er den helt rigtige til det
job. Han har en rigtig solid erfaring med sig og kender de fagområder som
han kommer til at beskæftige sig med her i Skive Kommune.

Som direktør for kultur- og familieområdet vil Jan Lund Andersen få det overordnede faglige og økonomiske ansvar for en stor del af de kommunale service- og myndighedsopgaver.

Disse indebærer blandt andet skoler, dagtilbud, dagplejer og familieområdet. Derudover vil han inden for kulturområdet stå for ansvaret af bibliotek, museer og musikskole.

Områderne består af i alt cirka 1.700 medarbejdere samt et driftsbudget på 852 mio. kr., og et anlægsbudget på 26 mio. kr.

– Jeg ser meget frem til samarbejdet med Jan Lund-Andersen, kommenterer
kommunaldirektør Per Mathiasen.

– Jan har den helt rigtige faglige profil og en usædvanlig bred og dybtgående erfaring som direktør, hvilket gør ham særdeles velkvalificeret til jobbet som direktør hos os. Jeg ser det også som meget vigtigt, at Jan desuden har en personprofil som passer utrolig godt til stillingen og til Skive Kommune. Jeg er, på baggrund af de samtaler og tests
som Jan har været igennem, helt sikker på at han kan matche de værdier vi
har i Skive Kommune og vil kunne indgå i et tæt og godt samarbejde med
resten af organisationen og med egnens borgere og andre samfundsaktører.

Jan Lund-Andersen vil overtage stillingen, efter nuværende direktør for området, Per Nors, fratræder i udgangen af maj måned.

(Visited 256 times, 1 visits today)
DEL