Ny cheftræner til Skive IK

Skive IK har talt om en hurtig afklaring på at få en ny cheftræner, det blev også indfriet da Anders Gerber er hentet til klubben som afløser for Kim Kristensen.

Det har resultatmæssigt været en skidt start på sæsonen i 1. division, derfor sagde Skive for nyligt farvel til Kim Kristensen.

Skive meddeler, at klubben har skrevet kontrakt med Anders Gerber, som senest har været cheftræner for færøske NSI Runavik.

– Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en kontrakt med Anders Gerber som ny cheftræner for Skive IK. Anders føler, vi er det rigtige valg, da hans professionelle tilgang til spillet ligner den tilgang, som vi har i Skive IK. Samtidig passer Anders profil perfekt ind i Skive IK, som en hårdtarbejdende og dedikeret person, siger sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse.

– Anders kommer, med en god portion rutine fra både de danske divisioner, men også fra international fodbold. Vi ser nu frem mod den resterende del af sæsonen med stor mod og tro på tingene.

– Vi skylder samtidig Martin Thomsen en stor tak, for at varetage jobbet på fornemmeste vis i perioden mellem Kim Kristensen og Anders Gerber. Martin fortsætter naturligvis som assistent for Anders, ligesom Arne Linnet også gør.

Anders Gerber har tidligere været cheftræner i Aarhus Fremad og FC Fyn, mens han også har trænererfaring fra Silkeborg.

Kontrakten løber foreløblig til sommeren 2018.

(Visited 76 times, 1 visits today)
DEL