Fodbold kan være en barsk sport, og tilskuerne på Spar Nord Arena oplevede fodbolden fra den mest barske og uretfærdig side, da bundopgøret mod FC Roskilde i NordicBet-ligaen endte med en sejr på 2-0 til sjællænderne på to tilfældige mål, efter at Skive sat sit store aftryk på kampen med ikke færre end tre skud på stolperne.

Brændte chancer

Skive havde i en stor del af 1. halvleg overvægt i spillet og både Jesper Henriksen, Jeppe Mogensen og sidste søndags dobbelte målscorer Andreas Kock havde store chancer, der med en smule held kunne være omsat til mål.

I stedet var det Roskildes veteran Mikkel Thygesen, der efter 34 minutter scorede på en tilfældig chance. Andreas Kock kunne få minutter før pausen havde udlignet, men måtte se sit fornemme skud ramme stolpen og ryge i spil igen.

Anden halvleg var kun fire minutter gammel, da Jeppe Mogensen, der var med fra start i stedet for Thomas Dalgaard, havde et kanonskud på trekantsammenføjningen.
Efterhånden som kampen skred frem kunne Roskilde sørge for at dæmme ned for det massive Skive-pres, og i stedet blev det 2-0 i de døende minutter, da Mikkel Thygesen gik en ny tilfældig chance efter indkast og kunne passere Emil Kobberup.

(Visited 81 times, 1 visits today)
DEL