tricktyveri

Tricktyveri er i øjeblikket oppe at vende for Skive Politi, hvor to gerningsmænd i tirsdags formåede at slippe afsted med at stjæle fra kassen i Brugsen i Højslev og Rema1000 på Nørregade.

I går var den gal igen, hvor en 80-årig kvinde fik stjålet 15.000 kroner fra sin konto efter hun var uopmærksom i blot et par sekunder.

Pegede på et fly

Kvinden, som havde været inde og handle i Fakta på Kirke Alle klokken 10.35, blev kontaktet af en mand af udenlandsk udseende ude på parkeringspladsen uden for forretningen. Manden, som snakkede engelsk, pegede op i luften på en flyvemaskine, som kvinden efterfølgende kiggede op imod. Ved kvindens hjemkomst kunne hun konstatere at hendes dankort var blevet stjålet og misbrugt i sit eget pengeinstitut, hvor gerningsmanden havde hævet 15.000 kroner fra en udendørs terminal.

Politiet vil nu se videoovervågningen igennem for at forhåbentlig kunne identificere gerningsmanden.

Vær skeptisk

Tricktyveri kan ske for alle og enhver, men for at så vidt muligt undgå det opfordres det at du skjuler din pinkode når du betaler, og holder dit betalingskort og pung tæt på kroppen når du bevæger dig rundt i travle gader. Vær skeptisk og afvis folk der henvender sig på gaden, som virker mistænksomme. Sørg også for at udvise opmærksomhed, især op til jul hvor mange tricktyve er på spil.

(Visited 38 times, 1 visits today)
DEL