Medarbejder på John Bull pub overfaldet

Der blev d. 4. September rapporteret om en 20-årig fra Skive, der i byens natteliv var blevet sigtet for to tilfælde af vold. Det viser sig nu, at der er tale om tre tilfælde, oplyser politiassistent Niels Bach.

Tidligere sager med samme fyr

Kendt af politiet

Manden som sigtes for tilfælde af vold, er i forvejen kendt af politiet. Det var klokken 23:30 at manden befandt sig på John Bull pub. Her har han højst sandsynlig i en beruset tilstand, givet et knytnæveslag til en medarbejder på stedet. Manden blev dog pacificeret og smidt ud, inden de anmeldte det til politiet.

Modtog flere anmeldelser på samme nat

Den 20-årige mand havde før han var på John Bull pub haft truende adfærd på Midtskiws. Her havde politiet også modtaget en anmeldelse, men der var manden allerede stukket af, før de ankom. Senere på natten måtte politiet ud igen, da de modtog en anmeldelse klokken 03:55, hvor en taxachauffør havde modtaget 5-6 knytnæveslag.

Politiassistent Niels Bach oplyser, at det er første gang i alle hans år han oplever 3 uafhængige voldstilfælde fra en og samme person i løbet af en enkelt nat. Den 20-årige er anholdt og sigtes i alle tre tilfælde af vold.

(Visited 69 times, 1 visits today)
DEL