Ulykke i Salling: bil fløj 100 meter gennem luften. Akutbilen forulykkede også.

Et færdselsuheld på Ågårdsholmvej mellem Torum og Roslev har ført til at en 41-årig mand fra Kjellerup er blevet fløjet til Aalborg Sygehus. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Anmeldelsen fandt sted 06:15, hvor en forbikørende bilist havde set en varebil ligge på taget ude på en mark uden politiafmærkninger. Føreren af bilen havde deraf vendt om for at undersøge nærmere, hvor han inde i bilens varerum fandt føreren af varebilen som lå og klagede sig over smerter.

Akutbil nåede ikke frem

Tiltrods for der både var tilkaldt akutbil og helikopter, nåede akutbilen aldrig frem. Den tilkaldte akutbil blev nemlig selv udsat for en ulykke da den kolliderede med en anden bil i et kryds ikke langt fra ulykkesstedet. Der skulle kun være sket materiel skade, oplyser Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Fløj 100 meter

Færdselsuheldet er blevet undersøgt af en bilinspektør, som vurderer at varebilen er kommet over i den modsatte vejbane. Her har varebilen ramt et autoværn og fløjet op til 100 meter gennem luften. Bilen der trillede op til flere gange rundt landede til sidst på taget.

I forbindelse med ulykken har man hos Politiet bedt sygehuset om at udtage en blodprøve, da det kan være muligt at manden har været påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer, det oplyser Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Lokalpolitiet kan ikke oplyse mandens nuværende tilstand.

 

(Visited 64 times, 1 visits today)
DEL