SkiveUp tilbyder nu lokal
filmproduktion og marketing med film

Ejer du eller er du fra en mindre- og mellemstor virksomhed i Skive eller omegn og ønsker du, at få styrke tilstedeværelse på internettet?
Vi kombinerer vores viden om det digitale landskab med velproducerede film.
SkiveUp er lokal synlighed og en måde at i kan få opmærksomhed i Skive og omegn på.
Vores TV-udsendelser og artikler har en stor interesse for borgerne i Skive, samt omegn og vi oplever et stort stigende antal besøgende.

[vc_zigzag]

Få din film på SkiveUp Facebook, Instagram, YouTube og din hjemmeside alt efter jeres behov

Du får filmmateriale, som der kan skræddersyes til at blive vist på SkiveUp, din hjemmeside og på de sociale medier, hvor det kan gå viralt eller vi kan annoncere, så den kun bliver vist for dem i Skive området og målrettet til de muligheder der passer til jeres behov.

Vi klipper, redigerer og leverer film i flere udgaver, så én video bliver til mange og kan bruges på tværs af platforme. Igen og igen.

[vc_zigzag]

Fordi dine kunder elsker en god historie

Tider og medier kan ændre sig. Men det gode indhold går aldrig af mode. Når dine kunder læser med på SkiveUp eller logger ind på Facebook, åbner Instagram eller besøger din hjemmeside, er det ikke for at se en reklame. De vil inspireres. Blive klogere, grine eller høre jeres unikke historie. Vi hjælper dig med at skabe de fortællinger, der ikke kun ser flotte ud – men har noget på hjertet.

[vc_video link=”https://vimeo.com/258824107″]
[vc_zigzag]

Frøperspektiv, fugleperspektiv – eller droneperspektiv?

Korte interviews. Små kampagnefilm. Optagelser fra din virksomhed. En glad kunde der roser jer til skyerne.
Eller hvad med en flyvende drone, der filmer jeres virksomhed og medarbejderne fra luften ?
Der er mange måder at fortælle en god historie. Sammen med os og med en masse gode, råd og idé forslag, bestemmer i, hvordan jeres, film og fortælling skal være.

[vc_video link=”https://vimeo.com/259225803″ css=”.vc_custom_1520541387880{margin-top: 35px !important;}”]
[vc_zigzag]

Når velproducerede film og online marketing skal
gå op i en højere enhed

Du kan få hjælp til, at drive forretning i en digital tid og om du er fysisk butik eller en service, for vejen dertil går oftest over nettet først.

Flere virksomheder går over til video frem for bannere og anden visuel indhold, og med god grund. Video virker nemlig meget bedre på diverse medier fordi det er dejligt nemt og behagelig for hjernen at tage ind, og ikke mindes at huske.
Der er derfor også mange der ser videoen til ende og derfor også ender med, at finde jer interessante og køber et produkt eller ydelese.

Som sagt er mange virksomheder ved at omlægge deres indhold om til video, og i SkiveUp er vi slet ikke i tvivl om, at video er fremtiden for indhold, annoncering og marketing generelt. Derfor kan vi lave gode kvalitetsvideoer til en fornuftig pris.
Vores senest film er set af over 6000 lokale fra Skive og omegn.

Introduktionstilbud 2900,- pr. film inkl. et opslag på SkiveUp.dk og SkiveUp’s Facebook-side.

Efterfølgende opslag koster 498,-

    Skal vi have snak om videomarkedsføring kan gøre en forskel for din forretning?

    Skriv dit navn og telefonnummer herunder – og så ringer vi i løbet af dagen.