Sager om tricktyveri mod ældre mennesker fortsætter med at fylde en stor del hos lokalpolitiet i Skive.

Politiet er derfor nu ude med endnu opfordring om, at låse sine døre og være opmærksom på hvem man lukker ind.

Opfordringen sker i forbindelse med to sager i går på Højlundsvej i Skive, hvor to ældre blev udsat for tricktyveri. Hændelserne fandt sted cirka klokken 18.00, hvor to udenlandske kvinder i første omgang fik adgang til en 92-årig mands bolig. Den ene kvinde påstod, at hun var der for at tilberede mandens aftensmad, mens den anden kvinde imens stjal diverse smykker fra en skuffe i et soveværelse.

Det var åbenbart ikke nok for de tricktyve-glade kvinder, idet de på samme vej efterfølgende gik ind i en bolig hvor en 76-årig kvinde boede. Med en tæt på identisk fremgangsmetode, bad den en af de to kvinder om et glas vand, mens den anden kvinde luskede ind i soveværelset for at finde smykker. I denne omgang blev der dog intet stjålet.

De eneste oplysninger lokalpolitiet i Skive har i sagen er, at der er tale om to kvinder i alderen 25-30 år, hvilket gør det meget udfordrende for politiet at finde frem til dem.

“Vi opfordrer derfor at man altid har sin dør låst og ikke lukker personer ind, som man ikke kender,” fortæller Politikommissær Lars Mikkelsen fra Skive Politi.

(Visited 465 times, 1 visits today)
DEL