Foto: Skive Kommune

Skive Byråd for perioden 2018-2021 er nu tiltrådt. De har konstitueret sig og beskrevet nogle helt overordnede mål for deres arbejde de næste fire år.

Overordnet er alle konstitueringspartnere enige om, at vækst, bosætning og udvikling er eneste vej til, at skabe den nødvendige vækst i kommunens økonomi og befolkning. Derfor er overskriften for denne periode Vækst, bosætning og udvikling. Med denne udviklingsdagsorden er parterne også enige om, at der fortsat skal fastholdes en solid og robust økonomi.

Dette er blot nogle af de ting som man kan læse sig til i den nye konstitueringsaftale for det nye Skive Byråd. Udover vækst, bosætning og udvikling vil der fortsat være prioritering af erhvervsudvikling, hvor det nævnes at man blandt andet i et samarbejde med Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) vil have fokus på det store potentiale, der er Skiveegnens små og mellemstore virksomheder, samt iværksætteri.

Der vil samtidig ske udvidelse og udvikling af uddannelsestilbud i Skive Kommune, som vil have høj prioritet. Et samarbejde mellem kommune, institutioner og erhvervslivet vil være nøglen til at løfte området. Kommunen vil blandt andet arbejde aktivt for at få flere videregående uddannelser til egnen.

Du kan læse hele konstitueringsaftalen her.

(Visited 110 times, 1 visits today)
DEL