En kending af politiet fik sig en overraskelse, da han under et indbrud fik uventet besøg.

Den 50-årige gerningsmand havde igår aftes valgt at bryde en dør op til et kælderrum i en etageejendom i Sallings Gård i Skive. Det gik dog ikke ubemærket hen, da en forbipasserende opdagede den opbrudte dør og valgte at gå ind for at se nærmere an.

“Efter vidnet kom ind i kælderrummet så han gerningsmanden i færd med at lede efter effekter,” forklarer Niels Bach fra lokalpolitiet og fortsætter:

“Vidnet var hurtig til at tage sin telefon frem og begyndte at filme gerningsmanden.”

Gerningsmanden fik da også fart på da han lagde mærke til hvad vidnet var i færd med, og forlod hurtigt stedet. Det skulle dog vise sig at gerningsmanden var en tand for hurtig, da han efterlod sig sin personlige taske indeholdende personlige effekter. Gerningsmanden forsøgte sig at få tasken med sig et par minutter senere, men da vidnet stadigvæk var til stede gav han den op.

Ved politiets ankomst kunne de konstatere ud fra videoen og gerningsmandens taske, hvem han var. De besøgte senere på dagen den 50-årige mand på hans bopæl, hvor de udover at sigte manden for forholdene, også ransagede hans bolig. De fandt dog intet.

(Visited 48 times, 1 visits today)
DEL