dagli brugsen i højslev tyveri tricktyveri

Politiet har i øjeblikket søgelyset efter to gerningsmænd, som formåede at komme afsted med at stjæle fra kassen fra en Brugsen og en Rema1000.

I første omgang slog gerningsmændene til ved Brugsen i Højslev klokken 12.47. Her kom den ene af de to gerningsmænd ind i forretningen og så sig forvirret omkring, hvorefter han forlod forretningen. Kort efter gik den anden gerningsmand ind i forretningen og lænede sig i et ubevogtet øjeblik ind over kassebåndet og formåede at tage 5.000 kroner fra kassen i forskellige pengesedler. Begge gerningsmænd forlod derefter området i bil.

Omtrent en time senere var det Rema1000 på Nørregade der stod for skud. Her havde den ene af de to gerningsmænd væltet en masse slik ud over et kassebånd, mens den anden spurgte ind til en lotteribon. Imens en medarbejder var i gang med at hjælpe den ene gerningsmand med sin lotteribon, gik den anden bag en kasse og stjal mellem 1.400 og 1.600 kroner.

Bilen som de to gerningsmænd flygtede i beskrives som en Sedan, muligvis en Nissan Primera eller Toyota Carina i mørk grålig eller grøn farve med sølvfarvet håndtag og fælge.

Den ene af de to gerningsmænd beskrives som 40 til 50 år, cirka 175 centimeter høj, kraftig af bygning, en bred næse med rundt ansigt iført sort tøj, heriblandt skinjakke, strikhue og bukser. Inde bag jakken var han iført en camouflage skjorte.

Den anden beskrives som 25 til 30 år, 180 til 190 centimeter høj, almindelig af bygning med kort, sort krøllet hår. Han var iført sort tøj, heriblandt sorte bukser og en sort jakke af mærket Napapijri.

Ved man noget, opfordres det at man tager kontakt til politiet.

(Visited 52 times, 1 visits today)
DEL