For 11. gang uddeler Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland to kulturpriser. Frem til 26. februar 2018 kan alle komme med forslag til, hvem, der skal modtage de to priser.

De to kulturpriser skal være med til at hædre de, der bidrager til kulturlivet i Midt- og Vestjylland.

Hvem skal have KulturPrisen 2017?

Kender du en med indsats for kulturen? KulturPrisen tildeles for en bemærkelsesværdig indsats for kulturen i det midt- og vestjyske. Alle – enkeltpersoner, kultursteder, institutioner, foreninger, organisationer og ad hoc organisationer – kan indstilles, og ses som en påskønnelse for indsats samt virke til inspiration for andre.

Prisen er tidligere bl.a. gået til tante Andantes Hus i Lemvig (2016) og Søren Taanig og René Schmidt/Skovsnogen (2015).

Hvem skal have KulturVækstPrisen?

KulturVækstPrisen tildeles unge kulturiværksættere eller -talenter, ungdomsforeninger eller -organisationer fra Midt- og Vestjylland. I modsætning til KulturPrisen skal prismodtageren af KulturVækstPrisen bo og virke i Midt-og Vestjylland.

Tidligere priser er bl.a. gået til Altamira Studio Teater (2016) og Victor Tambo (2015).

Har du en i sinde at indstille en du kender, kan du med begrundelse for hvorfor kandidaten bør modtage prisen læse mere på Skive Kommunes hjemmeside eller skrive til kultur@holstebro.dk.

Du kan læse mere om Kultursamarbejdet på kulturspot.dk.

(Visited 46 times, 1 visits today)
DEL