Her er vinderne af Skive Business Awards 2017

Med 21 nominerede fordelt på 7 kategorier, fik Skive Business Awards i torsdags uddelt præmier til vinderne.

Årets butik

Kære Børn løb i år med titlen som årets butik i Skive. Den familieejede virksomhed har kørt i over 30 år, og ligger i dag på Viborgvej. ‘Kære Børn’ har blandt andet et samarbejde med Børneulykkesfonden, idet de vægter sikkerhed højt inden for deres produkter.

Årets butiksmedarbejder

Charlotte Bundgaard fik i år titlen årets butiksmedarbejder. Charlotte Bundgaard arbejder i Thiele, efter at være skiftet fra Profil Optik i 2018.

Årets erhvervspris

Det var Hancock der i år kunne tage årets erhvervspris med sig. Hancock Bryggerierne blev grundlagt i 1876 og sælger mest sine produkter i lokalområdet.

Årets iværksætter

Forpagter af Limfjordens Hus Daniel Wulff Justesen fik uddelt prisen for årets iværksætter. Daniel Wulff Justesen blev tilbudt forpagterskabet af Limfjordens Hus pr. 1. januar 2015. Han har siden da knoklet, hvilket kan siges at have betalt sig.

Jobcentrets virksomhedspris

Fur Bryghus blev i år jobcentrets virksomhedspris. Fur Bryghus, som ligger på den nordvestlige spids, Knuden, blev indviet 30. september 2004.

Jobcentrets virksomhedsmentor

Af de tre nominerede i denne kategori, blev det Mohammed Osama Zohdi Al-Hrazeen som stolt kunne kalde sig for årets virksomhedsmentor i jobcentret.

Årets unge idé

Emma Rasmussen og hendes idé Lildstrand fik prisen for årets unge idé. Konceptet bag, er smykker lavet af strandaffald.

(Visited 253 times, 1 visits today)
DEL