Hele fem indbrud over weekenden har fundet sted, hvor ukendte gerningsmænd er målrettet gået efter varebiler fra forskellige tømrerfirmaer.

Alle indbrud er sket mellem fredag og søndag.

Første indbrud fandt sted på Frilandsvej i Rødding, hvor den venstre forreste rude til en varebil blev knust med en ukendt genstand. Herfra blev døren låst op hvor der blev stjålet diverse bilværktøj, alle markeret med lyserød maling. Politiet melder at der muligvis også er stjålet andet men at man er usikker på helt præcist hvad.

Anden indbrud gik næsten ud over et lokalt tømrerfirma, hvor en firmavarebil holdt på Charlottevej i Oddense. Låsen til bagdøren blev boret ud og fjernet, men det lykkedes ikke gerningsmændene at få åbnet døren ind til bilen.

På Frilandsvej i Rødding lykkedes det gerningsmændene at bryde ind i en varebil, hvor de blandt andet stjal en batteridrevet slagboremaskine, en vinkelsliber, en skruemaskine samt en pres maskine. Politiet har ikke kunne fastsætte en værdi på de stjålne varer, og mener der er brugt elektronisk udstyr til at ødelægge låsen.

Endnu en varebil slap på Frammerslevvej ved Oddense, hvor en cylinder til en bagklap blev boret ud, men hvor det ikke lykkedes gerningsmændene at få den åbnet.

Til sidst på Kærsgårdsvej i Rødding blev en Mercedes-Benz Sprinter opbrudt, hvor låsen i det ene håndtag hang ud efter at være blevet boret i. Dog blev der ingenting stjålet.

Politiet har endnu ikke fundet ud af hvem der står bag, men går ud fra at det er samme gerningsmænd der står bag alle indbrud.

(Visited 49 times, 1 visits today)
DEL