For første gang i 6 år vil den ikoniske julelastbil fra Coca Cola køre rundt i forskellige byer i Danmark. Lastbilen som mange forbinder med startskuddet for julesæsonen vil køre fra den 17. November til den 23. December.

Selvom lastbilen ikke besøger Skive, og er man frisk på en mindre køretur, kan den opleves i blandt andet Holstebro, Herning, Bjerringbro og Silkeborg.

Coca Colas juleunivers

Det var illustratoren Haddon Sundblom der i 1931 tegnede udgaven af julemanden som man kender den i dag på Coca Colas lastbil, og siden da har Coca Cola kun gjort sin ‘julerejse’ større, som du kan se og læse mere om her.

»Julen er højtid for Coca-Cola, og julelastbilen er for mange danskere lige så stor en del af julen som rensdyr, bjældeklang og julemandens kane. Derfor er vi meget glade for, at vi igen i år kan køre rundt til danskerne med julelastbilen, der bringer nostalgi og skønne juleminder frem hos rigtig mange mennesker.

Vi håber, at rigtig mange danskere vil kigge forbi, når julelastbilen åbner op for et magisk juleunivers,« fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark, i en pressemeddelelse.

Ikke nok med at man vil få serveret Coca Cola, når lastbilen besøger en by, den vil også blive åbnet op for Coca Colas juleunivers.

Julelastbilen vil besøge 30 byer rundt i landet. Du kan se hvornår lastbilen besøger de forskellige byer her.

(Visited 1,544 times, 5 visits today)
DEL