En analyse foretaget af Boligdeal.dk viser hvilke kommuner danske borgere finder mest attraktiv. Skive Kommune rammer i analysen bundplacering.

Analysen som foretages årlig, sammenligner 98 kommuner i forhold til hvor attraktive danske borgere synes kommunerne er at bo i, ud fra mere end 350.000 søgeannoncer og søgeagenter som danskerne har oprettet i en periode på et år.

3. plads til Region Midtjylland

De 5 regioner i Danmark er blevet sammenlignet i forhold til popularitet. Grafen forneden viser det gennemsnitlige indekstal for disse regioner. Her kan man se at Hovedstaden dominerer over foretrukken region, efterfulgt af Sjælland. Region Midtjylland formår dog skarpt at følge med på en 3. plads.

Kigger man derimod på kommunerne individuelt, ser det ud til at være svært for Skive Kommune at følge med. Her lander Skive Kommune på en bundplacering der hedder 88, ud af de 98, med et indekstal på 2.33. Ikke destomindre er det en højere placering end sidste år, hvor Skive Kommune lå på 94. Skive Kommune er efterfulgt af blandt andet Bornholm, Lolland og Lemvig. Helt i bund finder man Thisted med et indekstal på 1.04.

Du kan se hele analysen og resten af listen her.

(Visited 712 times, 1 visits today)
DEL