Formodet Brandstifter til bilbrand i Ringparken anholdt

Op til flere vidner så til, da en mand i går blev anholdt, efter at have sat ild til en bil parkeret ved Ringparken. Det oplyser politikommisær Lars Mikkelsen.

Hændelsen fandt sted klokken 16.25, hvor ved politiets ankomst, kunne alle 5-6 vidner som politiet snakkede med, fortælle og bekræfte hvad manden præcist havde gjort. Ifølge vidnerne, havde den anholdte taget noget papir og antændt det med en fyrfads lighter, som han efterfølgende smed på forsædet af bilen, en Hyundai Getz, årgang 2004, hvor efter hele bilen brændte af.

I forvejen kendt af politiet

Den 65-årige mand er i forvejen kendt af politiet, og bor i den vestlige side af Skive By. Politiet har inden for de sidste 2-3 døgn oplevet problemer med manden, hvor han bl.a. har haft bål på sin terrasse, smidt flasker efter folk og mødt op på politigården med en aggressiv tilgang.

Manden blev anholdt kl. 18.20 på sin bopæl, hvor politiet fandt de effekter, som vidner kunne fortælle han var blevet set med. Ifølge politiet skal manden undersøges med hensigt på indlæggelse til psykiatrisk hospital.

(Visited 51 times, 1 visits today)
DEL