Beruset mand satte ild til eget køkken: reddet ud af røgdykker

En brand i Balling førte til at politi, brandvæsen og ambulance måtte rykke ud ved en 19-tiden i lørdags, efter røg opstod fra et rækkehus på Nørregade.

Røgdykker måtte rykke ind

Selvom det var blevet meldt at huset var blevet fraflyttet samme dag, skulle det alligevel vise sig at en mand befandt sig inde i rækkehuset. Deraf eskalerede situationen sig noget dramatisk, da det blev nødsaget for en røgdykker at gå ind i rækkehuset for at hive manden ud. Tiltrods for at den 48-årige mand kom til sig selv relativt hurtigt, blev han af sikkerhedsmæssige årsager kørt til hospitalet i Viborg i tilfælde af røgforgiftning.

Beruset tilstand

Det er den 48-årige mand selv, der ved et uheld var kommet til at starte branden, grundet uforsigtig brug af ild. Manden havde i sit køkken siddet og røget, hvorefter der var opstået brand i et viskestykke, som yderligere førte til branden i køkkenet. Den 48-årige mand, som er sluppet billigt, var i følge lokalpolitiet Skive tydeligt beruset, hvilket de grunder som årsagen for den uheldige situation. Manden sigtes for at have overtrådt brandlovgivningen.

(Visited 53 times, 1 visits today)
DEL