Et koncept udviklet af BIIR giver nu Skiveegnen adgang til 200 ingeniører.

Det skriver Skiveet, der kan oplyse, at der med etableringen af BIIR Nordvest giver virksomheder lettere adgang til over 200 dygtige danske og udenlandske ingeniører.

Ingeniørerne skal være med til at hjælpe til både store som små projekter.

’Vi oplever et stigende behov for at få løst større eller mindre ingeniøropgaver – fleksibelt og effektivt’, begynder Jan Riis Bovbjerg, som er seniorkonsulent hos BIIR og den ansvarlige for etablering af den nye afdeling i Nykøbing. ’Og her tilbyder BIIR et unikt og gennemtestet koncept, der siden 2008 har sikret effektive og professionelle specialløsninger for en lang række kunder. Da vores geografiske område samtidig oplever, at det er vanskeligt at tilstrække ingeniører, var det oplagt at etablere en afdeling af BIIR her’, udtaler Jan Riis Bovbjerg.

Jan Riss Bovbjerg forklarer, at der ikke er tale om et vikarbureau, men derimod en strategisk samarbejdsmulighed. Virksomheder vil kunne benytte BIIR’s kompetencer til at få løst både små og store ingeniøropgaver over kortere eller længere tid.

Hjørnestenen fra BIIR er et fleksibelt kundesamarbejde med optimal brug af ingeniørerne fra hhv. kontoret i Aarhus og i Odessa, Ukraine.

Jan Riis Bovbjerg tilføjer:
’Der er højt til loftet hos BIIR og mange grader af samarbejdsformer: Fra kunder der udelukkende har behov for danske projekt- og udviklingsingeniører og til kunder der i et strategisk samarbejde udelukkende gør brug af vore engelsktalende ingeniører i Odessa. Men oftest er der tale om et mix heraf’.

Jan Riis Bovbjerg, som er 51 år gammel og fra Mors, har som ingeniør en lang karriere bag sig. Blandt andet hos grundfoskoncernen, heraf en årrække som udviklings- og produktionschef. Jan Riis Bovbjerg har i det sidste års tid været ansat som projektchef hos BIIR i Aarhus.

I forbindelse med opstarten af BIIR Nordvest har Jan Riis Bovbjerg allieret sig med Hans Peter Korsgaard på salgssiden til at præsentere konceptet for virksomhederne.

’HP har en stor erfaring med strategisk salg og erfaringer fra drift af egen produktionsvirksomhed. HP kan se de driftmæssige muligheder som dette koncept giver vores kunder. Og derfor er HP den helt rigtige mand at have med’, oplyser Jan Riis Bovbjerg.

(Visited 141 times, 1 visits today)
DEL