Anholdelse af 30-årig gav pote for politiet

En 30-årig mand er i går blevet anholdt af politiet, efter de fik en anmeldelse om at manden, sammen med en kvinde, var i færd med at bryde kæder op til knallerter på banegården. Hændelsen skete ved højlys dag og vidner kunne fortælle at manden havde stjålet op til flere reservedele fra parkerede knallerter. Kvinden er skrevet ud af sagen.

En større sag

Den nu tilbageholdte 30-årige mand brugte et medbragt papegøjenæb for at tilgå sig adgang til knallerterne. På manden fandt politiet også andre tyvekoster, som skulle vise sig at være med til at føre til opklaringen af andre sager.

Politiet fandt bl.a. et betalingskort, hvis ejer havde haft indbrud mandag formiddag på sin adresse på Egerisvej. Her havde hun fået stjålet sit kort, cigaretter og en rygsæk. Alt sammen blev fundet på den 30-årige mand, som erkender at stå bag indbruddet.

På manden fandt politiet også en GPS, hvis hjemme-funktion skulle vise sig at være til nytte. GPS’en førte politiet til Skrænten i Skive, hvor man i en garage til adressen havde haft indbrud mellem lørdag og mandag morgen hvor fra GPS’en samt papegøjenæbet brugt på banegården var blevet stjålet.

Politiet fandt også tyvekoster fra et indbrud i Vinderup, begået søndag formiddag. Her var en Hyundai Matrix blevet stjålet og kørt afsted i og senere fundet et par hundrede meter fra lejligheden. Udover Matrix’en var der også blevet stjålet en tegnebog med 6000 kroner i kontanter.

Ikke nok til fremstilling

Til trods for de mange sager, fortæller lokalpolitiet i Skive at det ikke er nok til en fremstilling. Den 30-årige anholdte erkendte at stå bag indbruddet på Egerisvej, samt garagen på Skrænten. Han erkendte yderligere at være i besiddelse af 3,5 gram amfetamin og at have forsøgt at stjæle en knallert på banegården. Han nægter sig dog skyldig i at have stjålet reservedele eller at have noget med tyveriet at gøre i Vinderup som indebar Hyundai Matrix’en.

 

 

(Visited 61 times, 1 visits today)
DEL