I Skives nulklasseløb stiller træner Peter Rasmussen Dream Winner til start. Ved siden af lovende takter og vinderdrømme er unghesten et resultat af godt samarbejde opdrætter, ejer og træner imellem.

Med en tid på 1.20,0 med Dream Winner for 10 dage siden godkendt i sit prøveløb. Med en tilfreds træner i sulkyen giver det forhåbninger til fredagens start.

“Jeg kørte ham rundt på sikkerheden den første omgang, da han var lidt usikker særligt i første sving. Det kan skyldes mange ting, blandt andet at det var første gang i elektrisk belysning,” beretter Peter Rasmussen og fortsætter:

“Han rendte noget hurtigere anden gang rundt, og det skal nævnes, at han gik tiden på egen motor, da han rendte lidt på mellemhånd bag de førende og resten af feltet. Han var ikke helt tom i mål, men havde heller ikke flere sekunder i sig.”

“Selvfølgelig kører vi efter resultatet fredag, men det bliver på hestens præmisser. Han er en ret så sund chance mellem de tre, da han er velforberedt, og klar til at gå ud at løbe travløb.”

En godtgjort byttehandel
Michael Korfitsen-opdrættede Dream Winner er efter Wishing Stone og Comerada A Winners sidste afkom, som blandt andet er moder til Staro Ypsilon (672.059 SEK), Staro Dow Jones (477.750 SEK) og Staro Commander (301.900 SEK).

Det er dog lidt en tilfældighed, at den treårige vallak er end i Peter Rasmussens træning. Oprindeligt havde de købt en anden hest af samme opdrætter, men som aldrig levede op til deres forventninger.

“Vi blev ringet op, om vi ikke var interesseret i en byttehandel. Det gjorde vi så uden at have set hesten, men jeg blev glædeligt overrasket over ham,” fortæller Peter Rasmussen.

“Han var ikke så stor, men virkede som en ganske fin hingst. Så stor cadeau til familien Korfitsen, det er sjældent man ser en så samvittighedsfuld opdrætter.”

Du kan se programmet for fredagens løb her.

(Visited 113 times, 1 visits today)
DEL