En sag i den mere mærkværdige ende har i weekenden taget en del af lokalpolitiet i Skives tid.

Det drejer sig om en sag der i første omgang udspillede sig i lørdags, hvor politiet klokken 19.51 fik en anmeldelse fra en 44-årig mand fra Durup, som var blevet bidt af to hunde.

Manden havde været på besøg hos en af sine venner, en også 44-årig mand, som på et tidspunkt i løbet af aftenen havde forladt bopælen i en kortere periode.

Det var da den forurettede var alene med hundene, at de pludselig gik til angreb og bed ham flere steder, hvilket gjorde det nødsaget for manden at tage til Viborg for at blive syet.

En vending i sagen

Den 44-årige forurettedes uheld var dog ikke forbi, idet da manden kom hjem kunne konstatere at der i hans tid væk fra hans bolig havde været indbrud.

Ved politiets ankomst var manden hurtig til at fortælle, at han havde mistanke om at det var den samme ven, som han havde besøgt tidligere, som stod bag.

Politiet tog deraf ud til den 44-årige hundeejer igen, hvor det viste sig at mandens mistanke var rigtig, idet politiet fandt de stjålne effekter i hans bolig.

Flere sigtelser

Det hele stoppede dog ikke her. Den 44-årige mand som var blevet bidt fremviste ved politiets tilstedeværelse en bærbar, som han havde købt af sin 44-årige ven. Grundet den meget overkommelige pris søgte politiet igennem registeret som kunne vise, at bærbaren var meldt stjålet 3 uger før.

Politiet, som allerede har en sigtet i den ældre indbrudssag, formoder at den 44-årige hundeejer har købt bærbaren fra indbrudstyven og efterfølgende solgt den videre. Både hundeejeren og den forurettet blev deraf sigtet for hæleri.

Idet man skulle tro der kunne sættes låg på sagens hændelser, stødte politiet dagen efter ind på den 44-årige hundeejer klokken 16.11. Den 44-årige mand befandt sig foran boligen af den 44-årige skambidte ven fra gårdagens hændelser, med en køkkenkniv på sig. Manden blev deraf sigtet for overtrædels af knivloven. Det oplyses ikke hvad manden lavede der med en kniv.

Politiet oplyser derudover, at hundene i øjeblikket er blevet anbragt til undersøgelse for at finde ud af, om racen er lovlig i Danmark.

(Visited 161 times, 1 visits today)
DEL