En 10-årig dreng fra Skive er i morges faldet af sin cykel, efter en uopmærksom bilist påkørte ham på cykelstien.

Hændelsen fandt sted klokken 07.50, hvor den 10-årige dreng kom cyklende på vej til skole ad Marienlystvej. Her foretog den uopmærksomme bilist et højresving og ramte den lille dreng, som af følge fra slaget faldt af sin cykel. Manden, som beskrives af udseende høj og tynd, steg efterfølgende ud af bilen for at sørge for at drengen ikke var kommet noget til. Da den lille dreng umiddelbart kun havde fået et par hudafskrabninger, valgte bilisten igen at forlade stedet i sin bil, uden at tage kontakt til politiet eller drengens forældre.

“Det er ikke i orden at på den måde blot forlade stedet, når der er tale om en kun 10-årig dreng,” fortæller politiassistent Niels Bach fra Skive politi, som er overrasket over bilistens måde at håndtere hændelsen på.

Små vidner

På stedet kunne politiet oplyse at andre børn var vidner til hændelsen. De nævnte blandt andet at manden, udover at være høj og tynd, havde pjusket hår og kørte i en rød, lille bil. Den bedste spor for politiet er derimod, at manden havde en grå jakke på, hvor der på ryggen stod ‘Morsø’.

Manden er i øjeblikket efterlyst, og det opfordres at man tager kontakt til politiet hvis man ved noget eller var vidne til uheldet.

(Visited 46 times, 1 visits today)
DEL