Rådet for Sikker Trafik

Hele to 0. klasser i Skive Kommune har i forbindelse med en landsdækkende skolekampagne, ‘Børn på vej’, vundet konkurrencen som Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag.

Belønnet med diplom

Der er tale om eleverne fra Brårup Skole og VSD Rødding. Skive Kommune som går ind for at alle børn skal være trafiksikre, satte i forbindelse med kampagnen plakater op ved skoler omkring budskabet. Alle 0. klasser fik til og med udleveret bogen ‘Min Trafikbog’, hvor de skulle løse diverse opgaver om trafik, som herefter blev indsendt af lærerne fra klasserne.

Skive Kommune har belønnet klasserne med en præmie på 1.000 kroner samt et diplom, som blev overrakt 8. november sammen med Skive Politi.

Forældre er rollemodeller

‘Børn på vej’ er en kampagne som skal sætte fokus på, at alle børn skal lære at blive sikre i trafikken. Små børn lærer typisk om sikkerhed fra deres forældre og ved at øve sig gang på gang. Større, mere frie børn, skal ofte have gentaget hvad der er vigtigt at have fokus på i trafikken. Fælles er dog, at forældre er rollemodeller i trafikken.

(Visited 58 times, 1 visits today)
DEL